Mike Dolt Enterprises Logo Mike Dolt Enterprises

Topic: Typo 250.24 (D)

User: Pinnie, Location: Ohio

Asked on: Saturday, May 24, 2025 at 11:13 am EDT
Answered on: Saturday, May 24, 2025 at 11:13 am EDT

Question: “ The grounded conductor(s) shall be installed in accordance with 250.24 (c)(1)…”There is no (C)(1).

You are correct. The 2023 NEC, Article 250.24 regarding Grounding Service-Supplied Alternating-Current Systems, does not have a section (C)(1).It's possible you're: Using an older version of the NEC

The structure and section numbering can change between editions.


Misreading the reference

Double-check the exact citation in your document. Perhaps it's a slightly different article number.

Referring to a state or local amendment

Some jurisdictions amend the NEC. Check your local electrical codes.To give you a more precise answer, please let me know:


What year of the NEC are you using?
* What is the context of the statement? What specific situation is the code section referring to? Knowing the context will help determine the intended regulation. Flag for review

Previous Question Next Question