User: Loffgren, Location: CA
Asked on: Friday, April 8, 2011 at 11:07 am EDT
Answered on: Tuesday, May 14, 2024 at 3:57 am EDT
Question: Some back ground. Working on two giant Boilers with conductivity probes that enter the process pipe through a "T" . My customer wants gounding conductors on the three part of the "T". My thought is to use ground clamps and run grounding conductors secured to existing conduits then drill tap an I-Beam (per there request). What is the minum size conductor for exposed grounds? I thought it was #6? But I can not locate the code section to prove it.
The minimum size conductor for exposed grounds is #4 AWG. This is specified in the National Electrical Code (NEC) Article 250.122. Flag for review